fbpx

TRANSPORT NEDERLAND/BENELUX

Van Vliet Transport Binnenland/Benelux: Als u zekerheid, kwaliteit en goede service zoekt, bent u voor uw voorraadbeheer, opslag en transport bij Van Vliet Transport aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij continu geïnvesteerd in elke vorm van procesverbetering, slimme logistieke oplossingen en kwaliteit. Maar vooral door jarenlange ervaring zijn we vooral een betrouwbare partner voor iedereen.

Uw wensen en uw bedrijfsvoering vormen altijd de basis voor samenwerking. Transparantie, helderheid en duidelijke afspraken zijn bepalend voor het vertrouwen. Samen werken wij aan een degelijk transportplan, gericht op logistiek die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

Van Vliet Transport verzorgt distributie in Nederland en werkt met vaste materieel en mensen – zonder tussenkomst van derden. Met inmiddels zo'n 140 ervaren vaste medewerkers en 70 voertuigen staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Van Vliet Transport werkt nauw samen met zusterbedrijven Vortex Logistics en De Klok logistics te Nijmegen. Deze 3 bedrijven maken onderling gebruik van een vloot van zo'n 350 vrachtwagens voor Nationaal en Internationaal transport.

Van Vliet Transport heeft een jarenlange transportervaring binnen de Benelux met fijnmazige (24 - 48 uurs) distributie, inclusief overslag en groupage (cross docking) en heeft zich toegelegd op o.a.:

  1. Pallet- en stukgoederen.

  2. Rolcontainers.

  3. Bouwmarkt logistics

  4. Dedicated vervoer

  5. Winkeldistributie

 

Wij verzorgen de dagelijkse distributie binnen Nederland en de Benelux met ons eigen wagenpark en eigen mensen met daar waar nodig aangevuld met vaste partners.