fbpx

VACATURE ALERT!! Teamleider crossdock


Altijd al een team willen coachen en een afdelingnaar een hoger niveau willen brengen? Grijp nu je kans!
Motiveren, aansturen en op de zaken vooruit lopen is wat jij, in onze nieuwe magazijn van 17.000 m2, als Teamleider bij Van Vliet Transport gaat doen. En niet alleen dat, je zorgt er ook voor dat al je collega’s optimaal kunnen presteren én dat ze het allemaal naar hun zin hebben. Heb je al een idee hoe je dit gaat aanpakken?


Het crossdock is jouw tweede thuis, je bent daar afwisselend in de middag, avond en nacht. Je weet alles van het crossdock én
van veilig werken. Dit breng je zonder moeite over aan je team, maar je allergrootste passie is toch wel het aansturen van collega’s, meedenken in oplossingen en verbeterprocessen. Iedere dag opnieuw weet je iedereen te motiveren om net dat stapje extra te doen. Daardoor staan alle neuzen dezelfde kant op, houdt iedereen zich aan de regels en weet het hele team wat ze moeten doen. Ook achter de computer weet jij je weg. Je bent de schakel tussen het crossdock en kantoor, een sparringpartner en eerste aanspreekpunt voor onze supervisor en transportmanager.

Interesse?

 

Neem gelijk contact op met Marian Roelofs-Welgraven, e-mailadres: m.roelofs@vanvliettransport.nl of bel naar 06-25040326.