fbpx

Supervisor / Teamleider Crossdock
Motiveren, aansturen en op de zaken vooruit lopen is wat jij, in onze nieuwe loods van 16.000 m2, als Crossdock Aanvoerder bij Van Vliet Transport gaat doen. En niet alleen dat, je zorgt er ook voor dat al je collega’s optimaal kunnen presteren én dat ze het allemaal naar hun zin hebben. Heb je al een idee hoe je dit gaat aanpakken? Lees dan gauw door! 

Waar ga je werken?
Bij Van Vliet Transport werk je in een groeiende organisatie met de nieuwste technologie. Onze Chauffeurs rijden in de nieuwste vrachtwagens, onze loods is net een jaar oud en er liggen nog grootste plannen in het verschiet. Onze voornaamste klanten zijn Doe-Het-Zelf- en tuincentra, maar je zult ook regelmatig met leveringen voor de detail- en groothandel bezig zijn. Omdat onze plannen tot de maan gaan en we blijven groeien hebben we jou hard nodig. Maar alleen als je zelf net zo ambitieus bent. 

Wat ga je doen?
De loods is jouw tweede thuis, je bent daar afwisselend overdag en ‘s nachts.  Je weet alles van het crossdock én van veilig werken. Dit breng je zonder moeite over aan je team, maar je allergrootste passie is toch wel het aansturen van collega’s. Iedere dag opnieuw weet je iedereen te motiveren om net dat stapje extra te doen. Daardoor staan alle neuzen dezelfde kant op, houdt iedereen zich aan de regels en weet het hele team wat ze moeten doen. Ook achter de computer weet jij je weg. Je communiceert veel met de afdeling Planning en als er plotseling iemand uitvalt heb jij binnen no-time iemand gevonden die in komt vallen. Je bent de schakel tussen de loods en kantoor, een sparringpartner en eerste aanspreekpunt. De captain van ons crossdock.

Wat krijg je in ruil voor je noeste arbeid?
Natuurlijk vinden we het super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je openstaat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

·      Een uitstekend salaris

·      Een gloednieuw pand

·      Gloednieuwe wagens

·      Gloednieuwe software

·      Echt goeie koffie

·      Ieder jaar een goed, groot feest

·      24+ verlofdagen op basis van een full-time contract

·      Pensioenregeling

·      Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Ben jij klaar om ons crossdock de beste van Nederland te maken? Dan is deze baan precies wat je zoekt.

Functie-eisen

Je...

●      Hebt antoonbare werkervaring in een soortgelijke functie als bijvoorbeeld loodsbaas of meewerkend voorman

●      Hebt ervaring met crossdock

●      Hebt een EPT-certificaat

●      Hebt MBO+ werk- en denkniveau

●      Bent nauwkeurig, analytisch en goed met cijfers

●      Bent niet bang van Excel

●     Bent een pro in motiveren en aansturen van je team en niet bang om eens goed eerlijk te zijn tegen collega’s 

●     Bent flexibel in werktijden

 

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Vianen? Solliciteer dan direct.