fbpx

Order- Picker en Pakker
Met je scanner in de hand weet jij de weg in het warehouse, je verzamelt, picked, pakt en scant de goederen bij de orders. En niet zomaar goederen, samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de afdeling diervoeder, weet jij het verschil tussen Maincoon-katten en Duitse herders? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Bij Van Vliet Transport werk je in een groeiende organisatie met de nieuwste technologie. Onze Chauffeurs rijden in de nieuwste vrachtwagens, onze loods is net een jaar oud en er liggen nog grootse plannen in het verschiet. Onze voornaamste klanten zijn Doe-Het-Zelf- en tuincentra, maar je zult ook regelmatig met leveringen voor de detail- en groothandel bezig zijn. Omdat onze plannen tot de maan gaan en we blijven groeien hebben we jou hard nodig. Maar alleen als je zelf net zo ambitieus bent.

Wat ga je doen?
Als Orderpicker of Orderpakker bij Van Vliet Transport is je hoofdtaak het verzamelen, wegzetten en verzendklaar maken van goederen. Je gaat aan de slag als een Picker of een Pakker maar net wat jou het beste past. Je beheerst wel beide processen dus je kan nog eens wisselen van functie maar alleen als je dat zelf ook leuk vind.

Als orderpicker zie je op je handscanner precies waar de artikelen staan, je loopt de orders uit, picked de goederen en zet ze klaar bij de paktafel. Hier begint het werk voor de Orderpakkers, als Orderpakker controleer je de order en maak je de goederen klaar voor verzending. Je werkt voor één klant. En niet zomaar één, je houdt je bezig met (verpakte) diervoeding. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat want je wilt niet dat Max de Rotweiler het kattenvoer van Tommie krijgt, en andersom. Je leert iedere dag steeds meer over de producten, wat jouw werk veel makkelijker maakt. Doosjes, zakken, pallets en losse artikelen, alles komt voorbij. Je werkt in een vaste ploeg met collega’s die naast hard werken ook altijd in zijn voor plezier.

De functie is fulltime, je werkt 40 uur per week en de diensten zijn van 10.00 tot 19.00 of van 13.00 tot 22.00.

Heb jij zin om “de koe bij z’n horens te pakken”, hou je van aanpakken? Vind je het leuk om met een leuke ploeg collega’s te werken en samen keihard te knallen? Solliciteer dan via onderstaande knop:

Wat krijg je in ruil voor je noeste arbeid?
Natuurlijk vinden we het sowieso super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je open staat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

  • Een uitstekend salaris
  • Een gloednieuw pand
  • Gloednieuwe wagens
  • Gloednieuwe software
  • Echt goeie koffie
  • 24+ verlofdagen op basis van een full-time contract
  • Pensioenregeling
  • Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen


-Functie-eisen

Je

●     Hebt ervaring als orderpicker/ scanning of heel veel zin om dit te leren

●     Hebt ervaring met het werken in een logistieke omgeving

●    Werkt nauwkeurig

●     Hebt zin om al je enthousiasme in te zetten in een leuk team


Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Vianen? Solliciteer dan direct via onderstaande button of stuur een email naar recruitment@vanvliettransport.nl