fbpx

Meewerkend voorman
Als meewerkend voorman bij Van Vliet Transport werk je in onze nieuwe loods van maar liefst 16000 m2. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat alle vrachtwagens geladen worden zodat de vrachtwagenchauffeur direct kan vertrekken en stuurt het team aan. Je werkt vooral in de avond- en nachturen. 

Waar ga je werken?
Werken bij Van Vliet Transport betekent werken met de nieuwste technologie en vrachtwagens. Onze voornaamste klanten zijn Doe-Het-Zelf-Zaken en tuincentra, maar je zult ook regelmatig met leveringen voor de detail- en groothandel rijden. We zijn een ambitieus bedrijf, we groeien hard en om die reden hebben we jou dus ook hard nodig. Maar alleen als je zelf net zo ambitieus bent. En wil je nog meer? Dan zijn wij de eerste die je aanmoedigen. Zo zijn er al meerdere doorgroeiers binnen Van Vliet Transport om jou te inspireren en te motiveren.

Wat ga je doen?
Je belangrijkste taak is het laden en lossen van vrachtwagens. Vooral ‘s nachts is het van groot belang dat alles wat we in de loods hebben staan zo snel en effectief mogelijk in de vrachtwagens kan. Dat betekent goed nadenken, communiceren met je collega’s en uiteindelijk gewoon keihard knallen.

Je werkt in een vaste ploeg met collega’s die naast hard werken ook altijd in zijn voor plezier.

Spierballen
Je verzet ontzettend veel werk in een heel korte tijd, dus is het van groot belang dat je niet bang bent om moe te worden. Samen met het team werk je iedere avond- en nacht weer aan één doel. Het crossdock helemaal leegmaken en alle trucks vullen. Natuurlijk krijg je genoeg pauze en hard werken betekent niet dat er bijvoorbeeld niet gelachen kan worden. Maar het zou jammer zijn als je er na drie dagen achter komt dat je jouw spierballen liever alleen in de sportschool wil gebruiken. En daarom bieden we je de mogelijkheid om eerst eens een paar uur mee te lopen. Tijdens een meeloopavond kan je vrijblijvend kennismaken met het werk en met ons en wij uiteraard met jou.

Wat krijg je in ruil voor je noeste arbeid?
Natuurlijk vinden we het sowieso super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je open staat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

      Een uitstekend salaris

      Een gloednieuw pand

      Gloednieuwe wagens

      Gloednieuwe software

      Echt goeie koffie

      Ieder jaar een goed, groot feest

      24+ verlofdagen op basis van een full-time contract

      Pensioenregeling

      Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Hou je van doorpakken? Vind je het leuk om met een leuke ploeg collega’s te werken op verschillende tijden en momenten? Solliciteer dan via onderstaande knop:

Functie-eisen

Je...

      Hebt een EPT-certificaat- of ervaring

      Werkt graag zelfstandig in ploegendiensten

      Ziet het iedere keer weer als een uitdaging om de inhoud van de hele loods klaar te zetten voor vertrek.

      Vindt het niet erg om soms in de nachturen te werken.

      Hebt ervaring in een soortgelijke functie, bij eenzelfde soort bedrijf.

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Vianen? Solliciteer dan direct via de solliciteer-knop of stuur een e-mail naar recruitment@vanvliettransport.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie onze chauffeur Arno in de video van Van Vliet Transport