fbpx

Bij Van Vliet Transport verzorgen we niet alleen transport, maar werken we ook elke dag in ons magazijn en warehouse om goederen op te slaan en klaar te maken voor verzending. Van tuinsets die bij ons ‘overwinteren’ tot goederen die ‘s ochtends binnenkomen en dezelfde dag weer vertrekken, we verwerken het allemaal. Maar wie zorgen ervoor dat dit allemaal op rolletjes verloopt? En hoe zien hun werkdagen eruit? We vragen dat deze keer aan Johan, Supervisor in ons PW (Public Warehouse).

 

Hi Johan, wat gebeurt er nou precies in ons Public Warehouse?

In het PW doen we voor verschillende klanten de opslag, inslag en uitslag van hun goederen. Dus we bewaren het, totdat we een seintje krijgen dat het de deur uit moet. En ook het klaarmaken voor verzenden en verzenden zelf, is onze taak. Het verzenden doen natuurlijk onze chauffeurs, dus alle werkzaamheden tot in de vrachtwagen is de taak van het PW.

 

Doet ieder transportbedrijf dat niet?

Nee, je hebt daar heel veel gradaties in. Het transporteren van goederen is natuurlijk de basis, maar vaak komen ook grote ladingen bij ons binnen, die we dan weer verspreiden over het hele land met andere goederen. Dat is de taak van ons crossdock. En dan hebben we dus ook nog het warehouse waar we voor lange tijd goederen bewaren. Soms blijven die maanden staan, soms gaat er iedere dag een gedeelte de deur uit.

 

En wat doe jij precies?

Ik stuur het team aan. Ik maak de planning, zorg dat de werkzaamheden iedere dag weer duidelijk zijn. En ik vind het belangrijk dat mijn collega’s niet alleen goed werk leveren, maar het ook naar hun zin hebben. In principe regel je alles van begin tot eind.

 

Zoek je nog nieuwe collega’s in je team?

Jazeker. We kunnen eigenlijk altijd toppers gebruiken. Iemand die flexibel is en het leuk vindt dat geen dag hetzelfde is. Het ene moment kan het razend druk zijn, terwijl de dag erna de rust helemaal is wedergekeerd. Daar moet je van houden. Knallen als het moet, maar ook genieten als het kan. En dan kun je bijvoorbeeld eerder stoppen of zelfs eerder weekend vieren. Wij bieden ook de mogelijkheid om als fulltimer vier dagen te werken. Eigenlijk is alles mogelijk, daar komen we gezamenlijk altijd uit.

 

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om in het team van Johan te werken? Stuur dan snel je sollicitatie en/of C.V. naar recruitment@vanvliettransport.nl