fbpx

Informatiedag - Werken bij Van Vliet Transport

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom dan bij ons langs op onze locatie in Vianen, op zaterdag 11 mei a.s. tussen 10:00 – 14:00 uur.

Wie heeft ze nog nooit gezien, de wit-groene vrachtwagens van Van Vliet Transport? Ze rijden door heel Nederland vanuit Vianen. Vanuit een mooi nieuw kantoor met warehouse voorzien van de nieuwste snufjes bedienen we klanten in heel Nederland. Ben jij benieuwd hoe het eraan toegaat in ons logistiek bedrijf met een oppervlakte van meer dan 16.000 m2?

Op zaterdag 11 mei staan de deuren vanaf 10.00 uur wagenwijd open voor iedereen die op zoek is naar een leuke, nieuwe baan in de logistiek.

Werken bij Van Vliet Transport
We zijn een ambitieus bedrijf en groeien hard. Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen groeien en net zo ambitieus zijn. We zoeken nog collega’s voor de volgende functies:

  • Chauffeur

  • Crossdock Medewerker

  • Magazijnmedewerker (fulltime & parttime)

  • Order- Picker/ Pakker

  • Reachtruck Chauffeur

  • Oproepchauffeur

Iets voor jou? Op 11 mei a.s. kun je vrijblijvend bij ons binnen lopen en de Van Vliet sfeer proeven. Daarnaast zijn onze medewerkers aanwezig tussen 10:00 – 14:00 uur om al je vragen over de logistieke functies binnen ons bedrijf te beantwoorden. Hoe is het nou echt om bij Van Vliet te werken, met welke apparatuur ga je werken én hoe smaakt de koffie? Kom het allemaal zelf ondervinden op zaterdag 11 mei a.s.

Ben je na dit alles overtuigd dat wij bij jou passen en jij bij ons? Dan bieden we de mogelijkheid om direct te solliciteren, op de dag zelf en kan er eventueel een meeloopdag direct worden ingepland. 

Waar?
Van Vliet Transport B.V.
Laanakkerweg 16
4131 PB Vianen


Heb je vragen over de open-dag of over een vacature? Stuur ons een email op recruitment@vanvliettransport.nl

Bekijk de vacatures op de vacaturepagina: