fbpx

Crossdock Medewerker

In het crossdock is het aanpoten. Hard werken om ervoor te zorgen dat alle vracht op tijd is gelost, klaar wordt gezet voor vertrek en weer wordt geladen. En dat gebeurt iedere dag, want onze klanten hebben hun goederen iedere dag weer hard nodig. Maar dat is voor jou geen enkel probleem, want je houdt wel van een uitdaging. Ben jij onze nieuwe topper?

We zoeken vooral nog nieuwe collega's voor onze shifts van 16:00 uur tot 01:00 uur.

Waar ga je werken?
Werken bij Van Vliet Transport betekent werken met de nieuwste technologie en vrachtwagens. Onze voornaamste klanten zijn Doe-Het-Zelf-Zaken en tuincentra, maar je zult ook regelmatig met leveringen voor de detail- en groothandel bezig zijn. We zijn een ambitieus bedrijf, hebben de laatste jaren veel veranderingen doorgevoerd en groeien daardoor als kool. En daarom hebben we jou hard nodig. Maar alleen als je zelf net zo ambitieus bent. En wil je nog meer? Dan zijn wij de eerste die je aanmoedigen. Zo zijn er al meerdere doorgroeiers binnen Van Vliet Transport om jou te inspireren en te motiveren.

Wat ga je doen?
Je belangrijkste taak is het laden en lossen van vrachtwagens. Vooral ‘s nachts is het van groot belang dat alles wat we in de loods hebben staan zo snel en effectief mogelijk in de vrachtwagens kan. Dat betekent goed nadenken, communiceren met je collega’s en uiteindelijk gewoon keihard knallen.

We hebben zelfs een speciale ‘collistraat’ waar alleen plaats is voor de allersterksten. Je moet lopen, tillen en sjouwen op een hoog tempo. Dus ben jij in topconditie en wel klaar voor een uitdaging? Kom dan in de collistraat werken.

Je werkt in de collistraat van 15:00 uur tot 24:00 uur. In een vaste ploeg met collega’s die naast hard werken ook altijd in zijn voor plezier.

Spierballen
Je verzet ontzettend veel werk in een heel korte tijd, dus is het van groot belang dat je niet bang bent om moe te worden. Samen met het team werk je iedere avond- en nacht weer aan één doel. Het crossdock helemaal leegmaken en alle trucks vullen. Natuurlijk krijg je genoeg pauze en hard werken betekent niet dat er bijvoorbeeld niet gelachen kan worden. Maar het zou jammer zijn als je er na drie dagen achter komt dat je jouw spierballen liever alleen in de sportschool wil gebruiken. En daarom bieden we je de mogelijkheid om eerst eens een paar uur mee te lopen. Tijdens een meeloopavond kan je vrijblijvend kennismaken met het werk en met ons en wij uiteraard met jou.

Wat krijg je in ruil voor je noeste arbeid?
Natuurlijk vinden we het sowieso super dat we samen gaan werken. Dus zorgen we er direct voor dat de deur wagenwijd voor je openstaat. Maar naast een warm welkom hebben we nog meer voor je in petto:

 • Een uitstekend salaris
 • Een gloednieuw pand
 • Gloednieuwe wagens
 • Gloednieuwe software
 • Echt goeie koffie
 • 24+ verlofdagen op basis van een full-time contract
 • Pensioenregeling
 • Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen

Hou je van doorpakken? Vind je het leuk om met een leuke ploeg collega’s te werken op verschillende tijden en momenten? Solliciteer dan via onderstaande knop:

Functie-eisen
Je

 • Hebt ervaring met crossdock- of magazijnwerkzaamheden
 • Hebt een EPT-certificaat- of ervaring
 • Werkt graag zelfstandig in ploegendiensten
 • Ziet het iedere keer weer als een uitdaging om de loods zo in te delen dat alles in no-time weer de deur uit kan
 • Vindt het niet erg om in de middag- en nachturen te werken
 • Je hebt eigen vervoer want het OV in Vianen rijdt helaas alleen overdag

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Vianen? Solliciteer dan direct via de solliciteer-knop of stuur een e-mail naar recruitment@vanvliettransport.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.