fbpx

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom dan bij ons langs op onze locatie in Vianen, op zaterdag 29 augustus a.s. tussen 10:00 – 13:00 uur.

Wie heeft ze nog nooit gezien, de wit-groene vrachtwagens van Van Vliet Transport? Ze rijden door heel Nederland vanuit Vianen. Vanuit een mooi nieuw kantoor met warehouse voorzien van de nieuwste snufjes bedienen we klanten in heel Nederland. Klaar voor een nieuwe uitdaging? En dan wel een uitdaging bij ons? Kom dan naar de inloopdag voor chauffeurs bij Van Vliet Transport in samenwerking met People for Logistics.

Ook vierdaagse werkweken zijn bij ons mogelijk!

Op zaterdag 29 augustus a.s. staan de deuren vanaf 10.00 uur wagenwijd open voor iedereen die op zoek is naar een leuke, nieuwe baan in de distributie.

Werken bij Van Vliet Transport
We zijn een ambitieus bedrijf en groeien hard. Daarom zoeken we chauffeurs die met ons mee willen groeien en net zo ambitieus zijn. We zoeken nog collega’s voor de volgende functies:

  • C Chauffeur (rijbewijs C, code 95)
  • CE Chauffeur (rijbewijs CE, code 95)
  • Oproepchauffeur (rijbewijs C- of CE, code 95)
  • Avond Chauffeur (rijbewijs C- of CE, code 95)

Wil je graag het CE rijbewijs halen?

Heb je al je C rijbewijs? En is het je grote droom om ook met trekker + oplegger te gaan rijden? Leer dan bij ons alle kneepjes van het vak. 

Iets voor jou? Op 29 augustus a.s. kun je vrijblijvend bij ons binnen lopen en de Van Vliet sfeer proeven. Daarnaast zijn onze medewerkers aanwezig tussen 10:00 – 13:00 uur om al je vragen over de werkzaamheden en mogelijkheden binnen ons bedrijf te beantwoorden. Hoe is het nou echt om bij Van Vliet te werken, met welke apparatuur ga je werken én hoe smaakt de koffie? Kom het allemaal zelf ondervinden op zaterdag 29 augustus 2020.

Ben je na dit alles overtuigd dat wij bij jou passen en jij bij ons? Dan bieden we de mogelijkheid om direct te solliciteren, op de dag zelf en kan er eventueel een meerijdag direct worden ingepland. 

Waar?
Van Vliet Transport B.V.
Laanakkerweg 16
4131PB Vianen

Heb je vragen over onze vacatures? Stuur ons een email op recruitment@vanvliettransport.nl